Tidligere var det gjerne de store kjedene som solgte ølglass, eller de måtte bestilles fra utlandet. I henhold til oss var utvalget her hjemme ganske dårlig. I andre ølnasjoner har man lenge hatt lange tradisjoner med ølglass. Vi så helt enkelt en god forretningsmulighet, og så frem mot å la alle ølelskere få nyte favorittdrikken sin fra et perfekt glass. I begynnelsen satset vi mest på enkle ølglass, men nå har vi også ølglass til ulike typer øl og i krystall. 

Markedet vår større enn vi våget å håpe på

Fra begynnelsen av jobbet vi til og med utleie av ølglass og tilbehør til store fester, som bryllup. Vi fant dog ut at det var mange andre som gjorde en bra jobb, og behovet for ølglass var større enn vi hadde forutsett. Siden 2014 har vi kun jobbet med å selge ulike typer ølglass på nettet. Vi tar inn produkter fra de store leverandørene i bransjen, men også fra mindre produsenter. Det siste er også noe vi kommer til å satse mer på i 

Unike ølglass

I Norge drikkes det mer og mer øl, og flere har oppdaget viktigheten av å drikke øl fra glass beregnet til nettopp dette. Vi kan ofte hjelpe deg med å finne de helt rette ølglassene til deg, slik at du kan drikke ditt øl med mest mulig stil.