Vi lever ølglass over hele Norge innen 1-3 virkedager etter at vi har tatt imot bestillingen. Til steder utenfor vanlig allfarvei kan leveringen ta litt lenger tid. Dersom vi er tom for et produkt, vil det komme frem på hjemmesiden. Du kan gjøre en forhåndsbestilling, og vil vil gjøre vårt beste for å informere deg om ventetiden. Dersom vi likevel ikke klarer å få varen inn igjen, vil vi informere deg om dette slik at du kan tilbakekalle bestillingen din eller bestille noe annet.

Henting på utleveringssted

Det er Postnord som har ansvar for leveringen av ølglass, og du kan hente pakken din ut på nærmeste utleveringssted. Du får beskjed på SMS om når pakken kan hentes, og den vil bli liggende i 14 dager etter at du har fått beskjed. Dersom du vil forsikre deg om at du får varene så raskt som mulig eller ønsker å få de levert på døren, kan vi levere med DHL. Kontakt oss dersom du ønsker å bestille med ekspresslevering.

Ordrebekreftelse

Kontakt oss om du ikke mottar en ordrebekreftelse via e-post umiddelbart etter at du har gjennomført en bestilling. Dersom du vil endre bestillingen din, bør du kontakte oss på telefon så fort som mulig.