Vi tilbyr ulike betalingsmetoder som vi håper skal passe.

Priser

Prisene du ser i butikken er alltid inklusive moms, men eksklusiv fraktkostnad. Vi betaler frakten dersom verdien på bestillingen din overstiger 349 kr.

Betal med kort

Dersom du bruker Visa eller Mastercard vil beløpet bli trukket direkte fra kontoen etter at vi har kontrollert at kortet er gyldig, og at du har dekning for beløpet. Du velger hvilket kredittkort du vil betale med når du kommer til kassen.

Klarna faktura

Ved å velge Klarna faktura som betalingsmetode kan du betale 14 dager etter fakturadato. Klarna forbeholder seg retten til å gjennomføre en kredittvurdering før betaling med faktura blir innvilget.

Delbetaling

Du kan betale et kjøp hos oss med delbetaling der du får 3-12 måneder uten renter. Klarna tar en tilleggsavgift på 95 kroner ved 3 måneders delbetaling. Velger du å betale ned over 6 måneder er avgiften på 295 kroner og for 12 måneder er den 395 kroner. Det blir foretatt en kredittsjekk, og du får beskjed med en gang om du har fått innvilget delbetaling. Dersom kjøpet ikke blir godkjent, kan du velge et annet betalingsalternativ i butikken.

Betal med Vipps

Velger du å betale med Vipps, sluttfører du kjøpet som vanlig i appen du har på telefonen din.

Sikre betalinger

Uansett hvilken av de tilgjengelige betalingsmetodene du velger, vil all informasjon være kryptert. Vi lagrer ikke informasjon etter at betalingen har blitt gjennomført.